Project 1: New Airport(s), Costs 500 million

Project 2: Faster Internet, 500 million

Project 3: Nuclear Energy, small units, 1 billion

Project 4: Renovation and buidling of houses, 2 billion

Project 5: Make grid of 5x5 km2 in Paramaribo district for maintenance of all assets ( roads, bridges, dikes, sewers, etc. 2 billion

Later for all cities and districts of Suriname.

Project 6: E-learning of youth, 2 billion

The total costs of all projects is about 8 billion euro's

This will be bartered against the wealth of Suriname by "paying down on the nail", all transparant on Internet with a scheduling and costs system.

See for the systems :                               See for the model:


Suriname Dream sent on 1-1-2021

Prosperity and peace for ALL Suriname people in 2030 or earlier.

Beste Mensen,

Dit heb ik ook met de President van Suriname gedeeld. We hebben nu ( sinds een paar weken )  een grote kans doordat de Wereldbank zegt dat je ook resources ( mooi weer, bossen, dingen onder de grond, etc, ) op de balans moet zetten.

Die zie je op de www.wtp.one 

Inzoomen op : World Trade Port Central Suriname (wtpsuriname.com)

Inzoomen op Resources: Resources & Wealth | World Trade Port Central Suriname (wtpsuriname.com)


Daarnaast wordt er een Flitsruilhandel systeem opgezet om vanuit overal ( met behulp van LinkedIn, Facebook etc. ) teams samen te stellen en snelle ruilhandel mogelijk te maken. De betaling is "boter bij de vis" zodat iedereen het zijne krijgt. Dat gaat tegenwoordig wel met de fintech innovaties waarbij  je telefoon je bank is.

Ik heb contact hierover met de Overheid van Suriname. Met de Nederlandse ministeries moet ik nog contact maken. Jullie support in Suriname en in Nederland, misschien ook de VS,  is daarvoor heel belangrijk zodat dit initiatief voet aan de grond krijgt.


Opmerkingen:

1-Facebook gaat de komende jaren de Metaverse uitrollen over de wereld. Dat is NIET toevallig. Het past in de WTP strategie om vanuit elke werkplek in de wereld, teams te kunnen samenstellen om een project te doen. Bijvoorbeeld teams uit Breda en Paramaribo.

2-Momenteel wordt de Multiwereld van Hugh Everett uitgerold vanuit Breda ( Hugh Everett - Wikipedia )

Zie Multiworld uitrol vanuit Breda :4ever18 in 4ever Land

Dit is om mensen te laten begrijpen dat Tunable Serendipity (tm) ons gaat helpen om onze doelen te halen. Serendipity wordt door de wetenschappers ook wel God's oog genoemd.


Op de project/sponsor pagina: Sponsors-Actions | 4ever18 in 4ever Land staat Project 1: Land van Ooit voor de kinderen ook in Suriname. Als de regering van Suriname dat kan sponsoren dan zijn we eerder klaar dan eind 2030.

Mvgr,

Ing. Alfred J. Bollebakker

Breda